1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
La Bataille

La Bataille

Vurdert dato:
Distributør: Lianofilm
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 98:29
Handling: Den engelske marinekaptein Fergan er marineattache i Japan og følger krigen på skibet hos sin japanske venn kommandørkaptein markis Yorisaka. Han forelsker sig i Yorisakas kone Gitsonko som tilslutt gjengjelder hans følelser. Efter et ball blir hun med hjem til Fergan, hvor Yorisaka allerede er kommet for å stjele militærhemmeligheter, Yorisaka opdager sin kone hos Fergan. Først under det avgjørende slag, efterat han er såret, røber han hvad han har sett Fergan overtar kommandoen og faller. Men slaget er vunnet og Yorisaka begår harikiri.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle