1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Prinsesse Elena
A

Prinsesse Elena

Vurdert dato:
Distributør: Nordisk films co.
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 40:02
Handling: Krig mellem Bravadien og Ilena. Prinsesse Elena ser blandt de saarede sin ungdomselskede, kaptein Bersin, som har kjæmpet paa fiendens side. Hun paatar sig at være hans sykepleierske. Premierministeren indbyr kapteinen til ophold paa slotet under bevogtning. han læser om sine landsmænds tap, og længes efter friheten. Han ber prinsessen om hjælp til at flygte. Hun sender ham en kurv med bøker. Men paa bunden er der en revolver og en taugstige. Ved hjælp av stigen kommer han sig ut og slaar vagten overende, mens prinsessen fra sit vindu er vidne til det hele. Men han blir fanget og av krigsretten dømt til døden. Eksekutionen skal finde sted morgenen efter kl.4. Prinsessen faar en samtale med premierministeren, som elsker hende, og denne lover at frelse kapteinen, dersom prinsessen vil bli hans. Hun svarer nei. Prinsessen gaar imidlertid til kapteinens celle og foreslaar at de skal dø sammen. Det vil ikke han, Saa hjælper hun ham til at flygte, og kl4 finder man i den fangnes celle kun prinsesse Elena - død.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle