1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Præsten
A

Præsten

Vurdert dato:
Distributør: Svenska Biografteaterns Filial
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 61:16
Handling: Maria mishandles af sin far tømmerhuggeren. Og den unge godseier har derfor let for at bedaare hende med sine snille, vakre ord. Da hun saa faar et barn jager faren hende ut av hjemmet. Hvis den nye præst ikke hadde tat hende op i sit hjem var hun og barnet omkommet. Menigheden forarges over præstens godhed mod den faldne kvinde og kirken staar tom, naar han prædiker. Men han seirer over bagtalelsen og Maria blir av ham sendt til seminar, hvor hun lever et lykkeligt ungdomsliv, medens hendes gut er i præstegaarden. Paa seminaret lærer hun Frants at kjende og de to unge forelsker sig i hverandre. Gutten blir syg og hun hentes hjem. Nu forstaar hun at præsten elsker hende og blir ulykkelig, men da Frants av længsel reiser efter hende blir hun henrykt ved at se ham og præsten, som ser deres unge glæde og skjuler sine følelser og vier dem efter at Frants har lovet at være Alf en fader.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle