1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Kaptein Grant børn
A

Kaptein Grant børn

Vurdert dato:
Distributør: A/S Tivoli
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 58:36
Handling: Lord Glenarvean krydser med sin smukke yacht "Duncan" og finder en 3 aars gamel flaske som den skibbrudne kaptein Grant ved sit skib Britannias undergang har betroet bølgerne. Skriften er omtrent ødelagt, men der sees at Grant og to matroser er kastet i land paa en ø paa 37'te breddegrad. Grants 2 børn bønfalder lorden om at lete efter faren. Glenavarans hustru Helena støtter Marys og Roberts bønner. Duncans kaptein John Magles likesaa. De reiser. Ved en feiltagelse kommer den aandsfraværende geograf Paganel med. De drager til Chile uten der at faa oplysninger. Drager over Cordillernes steile fjeldsider. En uhyre condor bortfører Robert - men pataonieren Thalcave skyter dyret og fører selskapet gjennem Panamas. Overfaldes av bøfler, kun Roberts raske hest som leder bøflernes angrep i en anden retning redder guttens liv. Voldsomt regnskyld hindrer de reisende hvis heste rives med av strømmen. De klamrer sig til et piletræ og dette driver med strømmen og kastes paa land saa de ogsaa nu er reddet. De falder i de vildeshænder og støster tilsidst paa røveren Ben Joyeé som under navn av Ayrton engang var kvartermester hos Grant men blev jaget paa grund av mytteri. Han blir dem værre en Maorierne, men Robert redder dem fra alle farer og tilsidst kommer de ombord i "Duncan" ved New Zealand. Fra dækket ser de et baal paa en ø. Der finder de kaptein Grant og lykken blir overvældende.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle