1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Kaptein Grant børn
A

Kaptein Grant børn

Vurdert dato:
Distributør: A/S Tivoli
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 58:36
Handling: Lord Glenarvean krydser med sin smukke yacht "Duncan" og finder en 3 aars gamel flaske som den skibbrudne kaptein Grant ved sit skib Britannias undergang har betroet bølgerne. Skriften er omtrent ødelagt, men der sees at Grant og to matroser er kastet i land paa en ø paa 37'te breddegrad. Grants 2 børn bønfalder lorden om at lete efter faren. Glenavarans hustru Helena støtter Marys og Roberts bønner. Duncans kaptein John Magles likesaa. De reiser. Ved en feiltagelse kommer den aandsfraværende geograf Paganel med. De drager til Chile uten der at faa oplysninger. Drager over Cordillernes steile fjeldsider. En uhyre condor bortfører Robert - men pataonieren Thalcave skyter dyret og fører selskapet gjennem Panamas. Overfaldes av bøfler, kun Roberts raske hest som leder bøflernes angrep i en anden retning redder guttens liv. Voldsomt regnskyld hindrer de reisende hvis heste rives med av strømmen. De klamrer sig til et piletræ og dette driver med strømmen og kastes paa land saa de ogsaa nu er reddet. De falder i de vildeshænder og støster tilsidst paa røveren Ben Joyeé som under navn av Ayrton engang var kvartermester hos Grant men blev jaget paa grund av mytteri. Han blir dem værre en Maorierne, men Robert redder dem fra alle farer og tilsidst kommer de ombord i "Duncan" ved New Zealand. Fra dækket ser de et baal paa en ø. Der finder de kaptein Grant og lykken blir overvældende.
 • Denial
  A
  Denial

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skremmende på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Baahubali 2 - The conclusion
  12
  Baahubali 2 - The conclusion

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder flere blodige kampscener. Da disse skildres i et tydelig eventyr- og mytisk univers får filmen 12 årsgrense.

  12 år

 • Frantz
  12
  Frantz

  Vurdert dato:

  Enkelte krigsscener gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Incarnate
  15
  Incarnate

  Vurdert dato:

  Flere blodige volds- og drapsscener og skrekkeffekter gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • The Shack
  12
  The Shack

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte skildringer av familievold og tematiske elementer som kan virke forstyrrende på 9-åringer. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år