1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Rocambole som verdensmand
A

Rocambole som verdensmand

Vurdert dato:
Distributør: Filmbureauet Nerlien
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 53:20
Handling: Rocambole er paa Arnillerne under navnet Roger Mallet og slutter venskap med en baron Kamert, som i mange aar har været borte fra Frankrige. De reiser hjem og overfaldes i en Posada, hvor baronen slaas i svie medens Rocambole flygter med hans papirer og penge. Utgir sig i Paris for den hjemvendte baron og alle uten den gamle tjener Anton lar sig narre. Rocambole vil nu høit op og frir til frøken Salandiora, datter av en spansk grande. Han har en farlig medbeiler i videnskapsmanden Serge Soberskoff. Dennes ven fyrst Artoff sender sin intendant til Rusland for at hende Serges arv, men Rocambole reiser efter og sprænger manden i luften. Fyrsten fatter mistanke til sin tjener Nicolo, som er Rocamboles medskyldige og nu opdages lidt efter lidt, hvem den foregivne baron Kamery er og da trolovelses kontrakten skal undertegnes staar politiet med sine haandjern der og blotter hans arm, hvor fængslets glødende jern har brændt nanvet: Rocambole.
 • Min arabiske vår
  A
  Min arabiske vår

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste.

  Tillatt for alle

 • Bamse og heksens datter
  A
  Bamse og heksens datter

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder enkelte noe nifse elementer. Da disse er kortvarige og foregår innenfor en trygg ramme blir filmen tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Phillauri
  12
  Phillauri

  Vurdert dato:

  Lite nærgående skildringer av nedskytinger og en dramatisk hendelse gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Song to Song
  9
  Song to Song

  Vurdert dato:

  Enkelte partier med utrygg stemning og et kortvarig voldsinnslag gjør at filmen får 9-årsgrense.

  9 år

 • Ghost in the Shell
  12
  Ghost in the Shell

  Vurdert dato:

  Filmen har en gjennomgående mørk stemning og inneholder actionpreget vold. Da dette foregår i et tydelig science fiction-univers, får filmen aldersgrense 12 år.

  12 år