1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Rocambole som verdensmand
A

Rocambole som verdensmand

Vurdert dato:
Distributør: Filmbureauet Nerlien
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 53:20
Handling: Rocambole er paa Arnillerne under navnet Roger Mallet og slutter venskap med en baron Kamert, som i mange aar har været borte fra Frankrige. De reiser hjem og overfaldes i en Posada, hvor baronen slaas i svie medens Rocambole flygter med hans papirer og penge. Utgir sig i Paris for den hjemvendte baron og alle uten den gamle tjener Anton lar sig narre. Rocambole vil nu høit op og frir til frøken Salandiora, datter av en spansk grande. Han har en farlig medbeiler i videnskapsmanden Serge Soberskoff. Dennes ven fyrst Artoff sender sin intendant til Rusland for at hende Serges arv, men Rocambole reiser efter og sprænger manden i luften. Fyrsten fatter mistanke til sin tjener Nicolo, som er Rocamboles medskyldige og nu opdages lidt efter lidt, hvem den foregivne baron Kamery er og da trolovelses kontrakten skal undertegnes staar politiet med sine haandjern der og blotter hans arm, hvor fængslets glødende jern har brændt nanvet: Rocambole.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle