1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Tyven
A

Tyven

Vurdert dato:
Distributør: Filmbureauet Nerlien
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 40:00
Handling: En bankassistent Gløde og hans hustru Olga mottar indbydelse fra hustruens veninde Agda Herhold og hendes mand om at tilbringe en tid paa deres prægtige gods. Her vækkes Olgas medfødte forfængelighetssans og for at tilfredsstille den fristes hun til at begaa en række pengetyverier fra veninden. Imidlertid har Agdas unge søn, Otto, forelsket sig i Olga, og da tyveriene opdages, paatar han sig skylden. Forældrene beslutter at sende ham til Bastillen. Men Olgas mand som ved et tilfælde har opdages sakens sammenhæng, fortæller dem det hele. Lidt efter faar han avgjørende bevis for at hans hustru trods alt er ham tro og sammen reiser de to istedetfor Otto ut i verden for at glemme fortiden.
 • Raw
  18
  Raw

  Vurdert dato:

  Filmen har en svært forstyrrende tematikk og inneholder flere detaljerte skildringer knyttet til kannibalisme. Den får derfor 18-årsgrense.

  18 år

 • T2 Trainspotting
  15
  T2 Trainspotting

  Vurdert dato:

  En nærgående skildring av et selvmordsforsøk og enkelte brutale voldsskildringer gjør at filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Elle
  15
  Elle

  Vurdert dato:

  Flere brutale og seksualiserte voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Yemen
  18
  Yemen

  Vurdert dato:

  Filmen er ikke forhåndskontrollert og skal derfor vises med 18-årsgrense. Distributør og den som viser filmen er strafferettslig ansvarlig.

  18 år

 • Hjertestart
  9
  Hjertestart

  Vurdert dato:

  Skildringer av utrygge familierelasjoner gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

  9 år