1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Tyven
A

Tyven

Vurdert dato:
Distributør: Filmbureauet Nerlien
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 40:00
Handling: En bankassistent Gløde og hans hustru Olga mottar indbydelse fra hustruens veninde Agda Herhold og hendes mand om at tilbringe en tid paa deres prægtige gods. Her vækkes Olgas medfødte forfængelighetssans og for at tilfredsstille den fristes hun til at begaa en række pengetyverier fra veninden. Imidlertid har Agdas unge søn, Otto, forelsket sig i Olga, og da tyveriene opdages, paatar han sig skylden. Forældrene beslutter at sende ham til Bastillen. Men Olgas mand som ved et tilfælde har opdages sakens sammenhæng, fortæller dem det hele. Lidt efter faar han avgjørende bevis for at hans hustru trods alt er ham tro og sammen reiser de to istedetfor Otto ut i verden for at glemme fortiden.
 • I Am Not Your Negro
  12
  I Am Not Your Negro

  Vurdert dato:

  Denne dokumentarfilmen inneholder enkelte autentiske scener med politivold og stillbilder som kan virke forstyrrende på barn under 12 år. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år

 • Denial
  A
  Denial

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skremmende på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Baahubali 2 - The conclusion
  12
  Baahubali 2 - The conclusion

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder flere blodige kampscener. Da disse skildres i et tydelig eventyr- og mytisk univers får filmen 12 årsgrense.

  12 år

 • Frantz
  12
  Frantz

  Vurdert dato:

  Enkelte krigsscener gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Incarnate
  15
  Incarnate

  Vurdert dato:

  Flere blodige volds- og drapsscener og skrekkeffekter gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år