1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
En herlig nat
A

En herlig nat

Vurdert dato:
Distributør: Kinografen
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 25:09
Handling: Muckie og hans svigerfar vil paa en maskerade, hvor alle skal være utklædt som "stoddere". Det skla naturligvis ske bak konernes ryg og tjeneren Johan indvies i deres plan og ser dem snige sig avsted i deres rædselsfulde dragter. Datter og mor finder sine mænds indbydelser til stoddermaskerade og da de ser to lurvete personer komme ind huset tror de straks det er deres respektive mænd og truer dem tilsengs. Indbrudstyvene lægger sig forfærdet - endelig kommer de virkelige mænd - sees av politiet som følger efter dem. Vældig forvirring iver hele linjen.
 • The Hitman's Bodyguard
  15
  The Hitman's Bodyguard

  Vurdert dato:

  Store mengder blodige og nærgående draps- og voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • The Beguiled
  9
  The Beguiled

  Vurdert dato:

  Partier med urovekkende stemning og enkelte truende følelsesutbrudd gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

  9 år

 • Lovløst land
  12
  Lovløst land

  Vurdert dato:

  Denne filmen har en dyster stemning og enkelte volds- og drapsskildringer. Da disse er lite nærgående får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • David Lynch - The Art Life
  9
  David Lynch - The Art Life

  Vurdert dato:

  Denne dokumentarfilmen har partier med urovekkende stemning og inneholder enkelte bilder og filmklipp som kan virke skremmende på barn under 9 år.

  9 år

 • Only Yesterday
  A
  Only Yesterday

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle