1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
En herlig nat
A

En herlig nat

Vurdert dato:
Distributør: Kinografen
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 25:09
Handling: Muckie og hans svigerfar vil paa en maskerade, hvor alle skal være utklædt som "stoddere". Det skla naturligvis ske bak konernes ryg og tjeneren Johan indvies i deres plan og ser dem snige sig avsted i deres rædselsfulde dragter. Datter og mor finder sine mænds indbydelser til stoddermaskerade og da de ser to lurvete personer komme ind huset tror de straks det er deres respektive mænd og truer dem tilsengs. Indbrudstyvene lægger sig forfærdet - endelig kommer de virkelige mænd - sees av politiet som følger efter dem. Vældig forvirring iver hele linjen.
 • Drøm søtt!
  12
  Drøm søtt!

  Vurdert dato:

  Dette dramaet har en tematikk som kan være vanskelig å håndtere for barn, har partier med urovekkende stemning og inneholder en skildring av et blodig krigsoffer. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år

 • Transformers - The Last Knight
  12
  Transformers - The Last Knight

  Vurdert dato:

  Store mengder kamp- og actionscener i et tydelig fantasiunivers gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Tubelight
  12
  Tubelight

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder enkelte krigsskildringer. Disse skildringene er lite nærgående, og filmen får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • It Comes at Night
  15
  It Comes at Night

  Vurdert dato:

  Angstskapende stemning og blodige voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Whitney - Can I Be Me
  A
  Whitney - Can I Be Me

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle