1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
La Bataille

La Bataille

Vurdert dato:
Distributør: Lianofilm
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 98:29
Handling: Den engelske marinekaptein Fergan er marineattache i Japan og følger krigen på skibet hos sin japanske venn kommandørkaptein markis Yorisaka. Han forelsker sig i Yorisakas kone Gitsonko som tilslutt gjengjelder hans følelser. Efter et ball blir hun med hjem til Fergan, hvor Yorisaka allerede er kommet for å stjele militærhemmeligheter, Yorisaka opdager sin kone hos Fergan. Først under det avgjørende slag, efterat han er såret, røber han hvad han har sett Fergan overtar kommandoen og faller. Men slaget er vunnet og Yorisaka begår harikiri.
 • Solsidan-Filmen
  A
  Solsidan-Filmen

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste.

  Tillatt for alle

 • Verna
  12
  Verna

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder voldsinnslag og enkelte truende scener og har en tematikk som kan virke forstyrrende på 9-åringer. Den får derfor 12-årsgrense.

  12 år

 • Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta
  12
  Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta

  Vurdert dato:

  Gjennomgående grov humor og seksualisert språk, samt enkelte kortvarige skrekkeffekter, gjør at filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Flaugstad
  6
  Flaugstad

  Vurdert dato:

  Enkelte kortvarige dramatiske scener gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • All Saints
  A
  All Saints

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle