1. Startsiden
  2. Skjemaer

Film og video

12. mars 2021: Alle skjemaer for videogram og kinofilm (aldersklassifisering) er nå å finne på Min side. Tidligere skjemaer er avviklet og fungerer ikke lenger. 

Ny funksjonalitet: Enklere for deg å registrere 

Registreringsskjemaet på Min side har ny funksjonalitet som henter informasjon fra Filmweb. Det betyr at du nå fyller ut mindre, om du skriver inn EDI-koden for filmen. Skjemaet vil hente opp resterende informasjon og skjemaet blir fylt ut automatisk. Informasjon om deg som distributør er også fylt ut automatisk i det du logger deg inn på Min side. 

Omsetningstall blir automatisk overført fra Filmweb 

Det blir også lettere å rapportere omsetningstall for kinofilm. Dette blir automatisk overført fra Filmweb til Medietilsynet, og filmkontrollavgiften blir fakturert etter filmens spilleperiode på kino. 

Har du allerede en bruker på Min side? 

Om du allerede har en Min side-bruker, kan du logge deg på som vanlig og finne skjema for aldersklassifisering inne på Min side. Hvis det er andre personer i din organisasjon som også trenger en bruker, må de registrere seg med en egen bruker, da alle Min side-brukere tilhører unike e-postadresser med sikkerhet for innlogging. Både innlogging og oppretting av ny bruker finner du her: https://www.medietilsynet.no/om/min-side/ 

Er du kjent for oss som distributør, men har ikke Min side-bruker? 

Om vi allerede har din kontaktinformasjon som distributør, vil vi opprette en bruker for deg. Da vil du få en e-post fra oss () med en lenke for å aktivisere din Min side-bruker. Hvis det er andre personer i din organisasjon som også trenger en bruker, må de registrere seg med en egen bruker.

Om du ikke er registrert som distributør av kinofilm eller videogram hos Medietilsynet må du først registrere deg her: 

Registrer deg som distributør av kinofilm og videogram (BOKMÅL)

Registrer deg som distributør av kinofilm og videogram (NYNORSK)

Register as a distributor of cinematic film and video (ENGLISH)

All informasjon om Min side finner du her. 

Har du spørsmål så ta kontakt på