1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Signes list
A

Signes list

Vurdert dato:
Distributør: Kinematografens Filmbureau
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 11:40
Handling: Emil Rottmann har en rig onkel hvis arving han skal være. Rigtignok maa han da opgi sit kunsterliv og bli landmand og tør heller ikke omtale sit forhold til Signe. Onklen vil ha ham paa besøg og ber ham bringe med sig en musiker da tanten vil ha musikundervisning. Signe forvandler sig til en bedaarende musiker og reiser med. Tanten blændes av det nydelige menneske og er meget paatrængende i sin venlighed. Tilsidst røbes det hele og onkelen som med væmmelse har seet nevøen kysse den formentlige musiker er glad til at han viser sit at være en ung dame. Tanten er ogsaa lettet.
 • Glory
  A
  Glory

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Anbanavan Asaradhavan Adangadhavan
  18
  Anbanavan Asaradhavan Adangadhavan

  Vurdert dato:

  Filmen er ikke forhåndskontrollert og skal derfor vises med 18-årsgrense. Distributør og den som viser filmen er strafferettslig ansvarlig.

  18 år

 • Rivalene
  12
  Rivalene

  Vurdert dato:

  Scener med voldsinnslag og en seksuell skildring gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Pop Aye
  12
  Pop Aye

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder en seksuell skildring som kan virke forstyrrende på barn. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år

 • Drøm søtt!
  12
  Drøm søtt!

  Vurdert dato:

  Dette dramaet har en tematikk som kan være vanskelig å håndtere for barn, har partier med urovekkende stemning og inneholder en skildring av et blodig krigsoffer. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år