1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Den dumdristige Dick
A

Den dumdristige Dick

Vurdert dato:
Distributør: Internationalt Films co
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 34:27
Handling: Amieux holder paa med vigtige tegninger til torpedoer. Han faar varsel om at en bande vil forsøke at sætte sig i besiddelse av hans papirer. Paa kontoret har han de paalidelige folk han nevø Marcel Sambet og frøken Jeanne Bregny. Men ingeniør Sweater utgrunder hvor tegningerne opbevares og utklædt som tjener lokker han Jeanne med sig i automobil bedøver hende og stjæler nøglen fra hende. Dick leies og kryper over fabriktakene, entrer i telefontraadene og finder skapet med tegningerne. Forfølges av Jeanne og Sambet paa toget, da han reiser til villa Star med tegningerne. Kaster Sambet efter heftig kamp ut av toget, dernæst efter en voldsom kamp paa taget av jernbanen falder ogsaa Jeanne Bregny ned. Begge følges til forskeren Vallores villa Mardinelle. Her kommer Dick, Sweater og hans hjelper efter dem og slipper forskerens løver ut av burene og løs paa Jeanne. Efter et frygtelig slagsmaal mellom løverne og Jeanne skyter Sambet løven. Tilsidst brænder villaen, hvor frobryderne experimenterer efter tegningerne og i ruinerne findes tegningerne.
 • Rangoon
  15
  Rangoon

  Vurdert dato:

  Flere nærgående og blodige draps- og voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Raw
  18
  Raw

  Vurdert dato:

  Filmen har en svært forstyrrende tematikk og inneholder flere detaljerte skildringer knyttet til kannibalisme. Den får derfor 18-årsgrense.

  18 år

 • T2 Trainspotting
  15
  T2 Trainspotting

  Vurdert dato:

  En nærgående skildring av et selvmordsforsøk og enkelte brutale voldsskildringer gjør at filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Elle
  15
  Elle

  Vurdert dato:

  Flere brutale og seksualiserte voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Yemen
  18
  Yemen

  Vurdert dato:

  Filmen er ikke forhåndskontrollert og skal derfor vises med 18-årsgrense. Distributør og den som viser filmen er strafferettslig ansvarlig.

  18 år