1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Privat detektiver - Steele & Kate

Privat detektiver - Steele & Kate

Trods detektiver er de optrædende og trods forbryderne faar straf har filmen saa mange spænende forbrydersener, at man maa tro den virker nærmest som en Nick Carter film.
Vurdert dato:
Distributør: Filmbureauet Nerlien
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 44:07
Handling: Malkom tror at ha Gerite Morrison i sin magt, fordi han har tilvendt sig breve hun har skrevet til sin fars sekretær. Men privatdetektivenre Steele & Kate bryter ind og finder brevene hos Malkom. Samtidig opdages at denne er falskmyntner. Nu begynder en vild jagt, som føres fra "Den sorte svane" til den forladte gamle mølle. Her holder falskmøntnerne til og da Steele & Kate ogsaa bryter sig ind der holder de paa at miste livet. Han bindes og kastes ned i en kjælder, hvor rotterne farer om paa den bundne mand og hun surres tilet træ og saa sætter skurkerne ild paa det hele. Steele & Kate redder sig dog og opsporer Malkom paa et sanatorium, da han er blir saaret han ogsaa. Nu begynder jagten igjen og efter flad ned av bjergskraaninger og kamp med haanjernene seirer Kate over forbryderen og Steele over de andre av banden og de to tapre detektiver modtar sanatoriegjæsternes tak, medens fangerne truer med hævn.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Den Andre siden Av håpet
  9
  Den Andre siden Av håpet

  Vurdert dato:

  Enkelte lite nærgående voldsinnslag gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

  9 år