1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Trilby
A

Trilby

Vurdert dato:
Distributør: A/S Tivoli
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 38:58
Handling: En ung maler ved navn Billi elsker en ung pike Trilby. Men forholdet ødelægges av pianisten Svengali, som ved et tilfælde opdager at Trilby har en prægtig stemme, som han beslutter at utnytte. Ved hypnotiske kunster faar han efterhvert den unge pike i sin mangt og skiller hende paa selve bryllupsdagen fra hendes mand. Hun blir nu en berømt sangerinde, men en aften mange aar senere kommer Billi og en del av hans venner tilfældigvis ind ti det teater, hvor hun optrær. De tiltvinger sig en mellemakt adgang til Svengalis foyer. Her dør Svengali, fortvilet over at møte sine gamle fiender, mens Trilby som nu ikke længer er under hans magt, negter at synge mere. Like efter møtes hun paany med sine venner og blir paany forenet med Billi.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle