1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Pompeis sidste dage
A

Pompeis sidste dage

Vurdert dato:
Distributør: Svenska Biografteaterns Filial
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 74:04
Handling: Glaucus, en pompeiansk adelsmand. Jone hans elskede. Julia en fornem Pompeianerinde. Nidia, den blide blomstersælgerske. Arbace præst. Sakkust Glaucus ven. Den onde Arbace elsker Jone og fører hende til det indre av Isis tempelet, men den blinde pike, som Glaucus har firet fra mishandling vil dog befri Jone trods huns selv elsker Glaucus til vanvid. Jone blir befriet, men den arme Nidia lar sig friste til at gi Glaucus en drik, hun antar for elskovsdrik, men som kun gjør Glaucus saa rasende, at Abrace kan inbidle folk, at denne har begaaet et mord, som præsten selv har øvet. Glaucus kastes paa arenaen og løverne nærmer sig ham, da kommer Arbaces fiende og kan bevidne, at det er præsten som er morderen. Folket skriker, hævn, hævn over Arbraces, men i samme nu begynder det rædsomme utbrud av Vesuv, som lae det herlige Pompei i aske. Byens fordums glans saa vi men nu ser vi ogsaa, hvordan aske og lava strømmmer i griver alt med sig. Glaucus og Jone reddes dog avden blinde pike, son nu soner, hvad hun av kjærlighed forbrød. Filmen er lavet egeter Bulwers berømte roman Pompeis sidste dage.
 • Siste kveld med jentene
  12
  Siste kveld med jentene

  Vurdert dato:

  Gjennomgående seksualisert humor og enkelte blodige skildringer av voldshandlinger i en komisk ramme, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • Hindi Medium
  A
  Hindi Medium

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Grusomme Meg 3
  6
  Grusomme Meg 3

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med noe kraftige effekter og slapstick-vold gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • The Mummy
  12
  The Mummy

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med skrekkeffekter og voldsskildringer. Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12-årsgrense.

  12 år

 • Half Girlfriend
  A
  Half Girlfriend

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle