1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Pompeis sidste dage
A

Pompeis sidste dage

Vurdert dato:
Distributør: Svenska Biografteaterns Filial
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 74:04
Handling: Glaucus, en pompeiansk adelsmand. Jone hans elskede. Julia en fornem Pompeianerinde. Nidia, den blide blomstersælgerske. Arbace præst. Sakkust Glaucus ven. Den onde Arbace elsker Jone og fører hende til det indre av Isis tempelet, men den blinde pike, som Glaucus har firet fra mishandling vil dog befri Jone trods huns selv elsker Glaucus til vanvid. Jone blir befriet, men den arme Nidia lar sig friste til at gi Glaucus en drik, hun antar for elskovsdrik, men som kun gjør Glaucus saa rasende, at Abrace kan inbidle folk, at denne har begaaet et mord, som præsten selv har øvet. Glaucus kastes paa arenaen og løverne nærmer sig ham, da kommer Arbaces fiende og kan bevidne, at det er præsten som er morderen. Folket skriker, hævn, hævn over Arbraces, men i samme nu begynder det rædsomme utbrud av Vesuv, som lae det herlige Pompei i aske. Byens fordums glans saa vi men nu ser vi ogsaa, hvordan aske og lava strømmmer i griver alt med sig. Glaucus og Jone reddes dog avden blinde pike, son nu soner, hvad hun av kjærlighed forbrød. Filmen er lavet egeter Bulwers berømte roman Pompeis sidste dage.
 • Bhoomi
  15
  Bhoomi

  Vurdert dato:

  Flere blodige volds- og drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Happy Death Day
  15
  Happy Death Day

  Vurdert dato:

  Skrekkeffekter og realistiske voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Elias og Storegaps hemmelighet
  A
  Elias og Storegaps hemmelighet

  Vurdert dato:

  Denne filmen har enkelte mørke scener med kraftig lyd. Scenene er kortvarige og antas derfor ikke å være skadelige for de aller yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • The Square
  12
  The Square

  Vurdert dato:

  Enkelte scener med brutale og grenseoverskridende kunstuttrykk gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

  12 år

 • The Nut Job 2
  6
  The Nut Job 2

  Vurdert dato:

  Kortvarige truende scener og kraftige effekter gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år