1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Lovens haand
A

Lovens haand

Vurdert dato:
Distributør: Svenska Biografteaterns Filial
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 27:13
Handling: Da Grace Rolland bor ganske alene paa Villa Flori besøger hendes forlovede detektiver Jack Duflair hende kun i den yderste hemmelighed. Jack kaldes til Revieraen paa grund av et stort tyveri hos Rembambi og opdager her en tyvebande som ledes av en fru Ferranti. Senere dahan skal besøge sin forlovede, hvis mor nu er kommet hjem og første gang skal se sin svigersøn opdager denne til sin skræk at hun er tyvekvinden fra Nizza. Datteren er uskyldig og ganske uvidende om det hele, men faar nu sandheden at vide. Jack kastes i en kjælder med vand men slipper ut. Fru Ferranti flygter, indhentes og hopper i vandet da hun ser sig forfulgt.
 • All Saints
  A
  All Saints

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Paddington 2
  6
  Paddington 2

  Vurdert dato:

  Enkelte dramatiske scener gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • Adjø Montebello
  12
  Adjø Montebello

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte voldsinnslag og flere scener som kan virke forstyrrende på barn under 12 år. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år

 • Kills on Wheels
  15
  Kills on Wheels

  Vurdert dato:

  Flere blodige drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Rett vest
  6
  Rett vest

  Vurdert dato:

  En dramatisk scene gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

  6 år