1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. * Filmen er behandlet av Medieklagenemnda.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Præsten
A

Præsten

Vurdert dato:
Distributør: Svenska Biografteaterns Filial
Sjanger: Dramatisk
Lengde: 61:16
Handling: Maria mishandles af sin far tømmerhuggeren. Og den unge godseier har derfor let for at bedaare hende med sine snille, vakre ord. Da hun saa faar et barn jager faren hende ut av hjemmet. Hvis den nye præst ikke hadde tat hende op i sit hjem var hun og barnet omkommet. Menigheden forarges over præstens godhed mod den faldne kvinde og kirken staar tom, naar han prædiker. Men han seirer over bagtalelsen og Maria blir av ham sendt til seminar, hvor hun lever et lykkeligt ungdomsliv, medens hendes gut er i præstegaarden. Paa seminaret lærer hun Frants at kjende og de to unge forelsker sig i hverandre. Gutten blir syg og hun hentes hjem. Nu forstaar hun at præsten elsker hende og blir ulykkelig, men da Frants av længsel reiser efter hende blir hun henrykt ved at se ham og præsten, som ser deres unge glæde og skjuler sine følelser og vier dem efter at Frants har lovet at være Alf en fader.
 • All Saints
  A
  All Saints

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Paddington 2
  6
  Paddington 2

  Vurdert dato:

  Enkelte dramatiske scener gjør at filmen får 6-årsgrense.

  6 år

 • Adjø Montebello
  12
  Adjø Montebello

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte voldsinnslag og flere scener som kan virke forstyrrende på barn under 12 år. Filmen får derfor 12-årsgrense.

  12 år

 • Kills on Wheels
  15
  Kills on Wheels

  Vurdert dato:

  Flere blodige drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  15 år

 • Rett vest
  6
  Rett vest

  Vurdert dato:

  En dramatisk scene gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

  6 år