1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Night of the Creeps

Night of the Creeps

Vurdert dato:
Distributør: Warner Bros. (Norway) A/S
Regissør: Fred Dekker
Nasjonalitet: USA
Lengde: 88 minutter
Handling: En skrekkhistorie om slibrige" vesener fra en annen planet som skaper skrekk og uhygge på et universitet i Amerika. "
  • Boy Behind the Door
    15
    Boy Behind the Door

    Vurdert dato:

    Denne filmen har en angstskapende stemning, og den inneholder nærgående og blodige draps- og voldsskildringer. Den får derfor aldersgrense 15 år.

    15 år

  • Alt gikk fint
    15
    Alt gikk fint

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder en nærgående skildring av et sykdomsforløp og har en forstyrrende tematikk knyttet til aktiv dødshjelp. I tillegg har filmen et innslag med en blodig voldsscene fra en splatterfilm. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

    15 år

  • Venom: Let There Be Carnage
    12
    Venom: Let There Be Carnage

    Vurdert dato:

    Filmen inneholder store mengder voldsomme actionscener og enkelte skremmende effekter. Da disse foregår innenfor et tydelig fantasiunivers får filmen aldersgrense 12 år.

    12 år

  • Eternals
    12
    Eternals

    Vurdert dato:

    Enkelte scener med katastrofestemning, flere intense kamphandlinger samt skremmende skikkelser, gjør at filmen får aldersgrense 12 år.

    12 år

  • The Power of the Dog
    12
    The Power of the Dog

    Vurdert dato:

    Denne filmen har en urovekkende grunnstemning og skildrer en ustabil person. Den inneholder enkelte scener med dyr som blir plaget og som blir dissekert. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.

    12 år