1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Khel Khel Mein
12

Khel Khel Mein

Enkelte voldsinnslag og lite nærgående skildringer av krigshandlinger og ofre, gjør at denne filmen får aldersgrense 12 år.
Vurdert dato:
Distributør: GREEN CHILI ENTERTAINMENT AS
Regissør: Nabeel Qureshi
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: Pakistan
Lengde: 131 minutter
Handling: En gruppe studenter bestemmer seg for å delta i en konkurranse på en teaterfestival i Bangladesh, og velger krigen i 1971 som et tema. Det skaper konflikter, men de bestemmer seg for å holde på planen. Nå må de jobbe for å overbevise skeptikerne og å vinne konkurransen.
 • Lamb
  15
  Lamb

  Vurdert dato:

  Denne filmen har partier med faretruende stemning. Den inneholder også en blodig drapsskildring. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Mord på Nilen
  12
  Mord på Nilen

  Vurdert dato:

  Denne filmen har enkelte skildringer av krigshandlinger, drap og lik. Da disse framstår som lite nærgående, får filmen aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Benedetta
  15
  Benedetta

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte blodige draps- og voldsskildringer. Filmen har også scener med seksuelle handlinger og tortur. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Verdens Vakreste Gutt
  9
  Verdens Vakreste Gutt

  Vurdert dato:

  Denne filmen har partier med mørk og utrygg stemning. Da disse kan virke urovekkende på yngre barn, får filmen aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Swan Song
  6
  Swan Song

  Vurdert dato:

  Enkelte scener som kan virke urovekkende på de yngste, gjør at denne filmen får aldersgrense 6 år.

  6 år