1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Cyrano
12

Cyrano

Denne filmmusikalen inneholder enkelte scener med kamphandlinger og drap. Da disse framstår som lite nærgående, får filmen aldersgrense 12 år.
Vurdert dato:
Distributør: SF NORGE AS
Regissør: Joe Wright
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: USA
Lengde: 123 minutter
Handling: En mann forut for sin tid, Cyrano de Bergerac, briljerer både verbalt og fysisk - med intense ordspill og i forrykende sverddueller. Cyrano er overbevist om at utseendet hans gjør ham uverdig til kjærligheten fra sin hengivne venn, den vakre Roxanne, og har ennå ikke erklært sine følelser for henne. Nå har Roxanne falt pladask for Christian.
 • The Secret of Kells
  9
  The Secret of Kells

  Vurdert dato:

  Denne animasjonsfilmen har flere partier med mørk og faretruende stemning. Den inneholder enkelte scener med skremmende skikkelser. Den får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Jeg er Zlatan
  6
  Jeg er Zlatan

  Vurdert dato:

  Enkelte følelsesutbrudd og et lite nærgående voldsinnslag som kan virke urovekkende på de yngste, gjør at denne filmen får aldersgrense 6 år.

  6 år

 • Men
  15
  Men

  Vurdert dato:

  Denne filmen har lange partier med angstskapende stemning. Den inneholder kraftige skrekkelementer og blodige voldsskildringer. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Jurassic World: Dominion
  12
  Jurassic World: Dominion

  Vurdert dato:

  Denne filmen har flere intense actionscener med dinosaurer og faretruende stemning. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • JAYESHBHAI JORDAAR
  12
  JAYESHBHAI JORDAAR

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder flere dramatiske scener med sterke følelsesutbrudd og enkelte voldsinnslag. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år