1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Verdens Vakreste Gutt
9

Verdens Vakreste Gutt

Denne filmen har partier med mørk og utrygg stemning. Da disse kan virke urovekkende på yngre barn, får filmen aldersgrense 9 år.
Vurdert dato:
Distributør: ANOTHER WORLD ENTERTAINMENT NORWAY AS
Regissør: Kristina Lindström, Kristian Petri
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: Sverige
Lengde: 93 minutter
Handling: Femti år etter premieren på "Døden i Venezia" tar Björn Andrésen, den tidligere tenåringsstjernen og legendariske karakteren Tadzio i Viscontis mesterverk, med oss på en unik reise med personlige minner, kinohistorie, stjernestøv og tragedie i det som kan være Björns siste forsøk for å få livet tilbake på rett spor.
 • Hvor er Anne Frank
  9
  Hvor er Anne Frank

  Vurdert dato:

  Denne animasjonsfilmen om Anne Franks liv og død har partier med mørk og utrygg stemning. Den har en alvorlig tematikk knyttet til krig og barn på flukt, og inneholder flere scener med skremmende skikkelser. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Notre-Dame i flammer
  12
  Notre-Dame i flammer

  Vurdert dato:

  Filmen skildrer en katastrofe og inneholder flere intense og nærgående scener med personer i livsfare. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Den store friheten
  15
  Den store friheten

  Vurdert dato:

  Denne filmen har en gjennomgående mørk stemning og inneholder scener med mishandling og enkelte seksuelle skildringer som kan virke grenseoverskridende for barn. Den får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Moonage Daydream
  9
  Moonage Daydream

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte scener som viser vold, opprør og dramatiske effekter som kan virke urovekkende på yngre barn. Da disse scenene er kortvarige og lite nærgående, får filmen aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Krigere
  A
  Krigere

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle