1. Startsiden

Filmdatabasen 1913–2022

Filmdatabasen viser alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet fra 1913 til og med 2022. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. Aldersgrenser for kinofilmer fra 2023 finner du på Filmweb.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Ponniyin Selvan 1 - Tamil
15

Ponniyin Selvan 1 - Tamil

Denne filmen inneholder flere blodige draps- og voldsskildringer. Den får derfor aldersgrense 15 år.
Vurdert dato:
Distributør: KOLLYWOOD ENTERTAINMENT RAMANATHAN
Regissør: Mani Ratnam
Produksjonsår: 2022
Nasjonalitet: India
Lengde: 167 minutter
Handling: I det 10. århundre hersket Chola-dynastiet over Sør-India under regjeringen til Sundara Chozhar. Sønnene hans, prinsene Aditha Karikalan og Arunmozhi Varman, erobret Chola-imperiet i Kanchi og Sri Lanka. En gruppe hengivne Pandaya-soldater planlegger å hevne sin kong Veerapandayan, som ble drept på slagmarken av Chola-kronprinsen Aditha Karikalan.
 • Bak sløret
  9
  Bak sløret

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder én dramatisk scene med et dyr som lider og dør, og enkelte scener med krangling i familierelasjoner. Den får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • I Wanna Dance with Somebody
  9
  I Wanna Dance with Somebody

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og skildringer av ustabile voksenpersoner i utrygge familierelasjoner. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Avatar The way of Water
  12
  Avatar The way of Water

  Vurdert dato:

  Denne filmen har flere scener med kamphandlinger og enkelte drapsskildringer. Da disse er lite nærgående og skjer i et fantasiunivers, får filmen aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Folk og røvere i Kardemomme by
  A
  Folk og røvere i Kardemomme by

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder en noe dramatisk skildring av en brann. Dette skjer innenfor en kjent og trygg ramme, og antas derfor ikke å være skadelig for de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Pus med støvler: Et siste ønske
  6
  Pus med støvler: Et siste ønske

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og nifse figurer. Da filmen foregår i et humoristisk eventyrunivers, får filmen aldersgrense 6 år.

  6 år