1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Tristana

Tristana

Vurdert dato:
Distributør: Syncron film A/S
Regissør: Luis Bunuel
Nasjonalitet: Frankrike
Lengde: 98 minutter
Handling: Historien om den unge, uskyldige Tristana, som etter morens død blir boende hos den gamle mannen Lope. Han skal være i fars sted, men tar henne som sin elskerinne. Filmen viser Tristanas utvikling som kvinne og person i dette forholdet.
  • Wheel of Fantasy and Fortune
    6
    Wheel of Fantasy and Fortune

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder noen scener med seksualitet og konflikt mellom voksne. Da disse er kortvarige og lite påtrengende, får filmen aldersgrense 6 år.

    6 år

  • Nitram
    12
    Nitram

    Vurdert dato:

    Denne filmen har en urovekkende stemning og en forstyrrende tematikk knyttet til massedrap. Filmen skildrer en person i alvorlig psykisk ubalanse, og inneholder scener med en ulykke og et tilfelle av familievold. Da disse scenene ikke er nærgående skildret, antas filmen imidlertid å ikke være skadelig for barn over 12 år. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.

    12 år

  • Thor: Love and Thunder
    12
    Thor: Love and Thunder

    Vurdert dato:

    Filmen har en humoristisk grunnstemning. Den inneholder flere voldsomme kamphandlinger i et tydelig fantasiunivers. Enkelte scener har skremmende skikkelser og kortvarige skrekkeffekter. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.

    12 år

  • Løftene
    6
    Løftene

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder en scene med et kortvarig og lite nærgående voldsinnslag. Den får derfor aldersgrense 6 år.

    6 år

  • Minions: Historien om Gru
    6
    Minions: Historien om Gru

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder flere actionscener med dramatiske innslag. Grunnstemningen er lett og humoristisk. Filmen får derfor aldersgrense 6 år.

    6 år