1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Nyhetssaker

Nyhetssaker

Den norske mediepodden: Hva er framtiden til podkasten?

Denne uken kom Norges første offisielle toppliste for podkast – og Mari Velsand med gjester utforsker hva som er framtiden til denne medieformen som har tatt oss alle med storm.

Denne uken kom Norges første offisielle toppliste for podkast – og podkast som mediekanal er tema for årets første episode av Den norske mediepodden, Medietilsynets egen podkast.

På få år har podkast blitt svært populært blant både unge og eldre, og antall podkaster og temaer er så mangfoldig at det skal godt gjøres å ikke finne en podkast som passer for deg. 

Hvor kom den fra og hvor skal den?

Mari Velsand er direktør i Medietilsynet og programleder for Den norske mediepodden. Til årets første podkast-episode inviterte hun Cathinka Rondan (radiosjef i NRK), Lars Molteberg Glomnes (programleder for podkasten Aftenpodden) og Hans-Petter Nygård-Hansen (kommunikasjonsrådgiver), alle drevne i podkast-mediet.

Sammen snakker de om egne podkastopplevelser, hvordan det norske podkast-markedet har utviklet seg og hva de tror om utviklingen framover. Og de gir deg sine beste lyttetips. 

– Podkast er på en måte blitt et lydspor for livet, sier Hans-Petter Nygård Hansen om hvordan han bruker og opplever podkasten i sitt liv. – Du lytter til den om du lufter bikkja eller vasker klær, den kan være med overalt og når som helst. 

Her kan du lytte til årets første "Den norske mediepodden"-episode: "Podkast – et lydspor for livet"

  Abonner på nyheter (RSS)