1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Arrangement

Frokostseminar: Hvordan står det til med avisenes økonomi?

Medietilsynet presenterer status for avisbransjens økonomi, og inviterer til diskusjon om hva som vil prege bransjen og være de største utfordringene i tiden som kommer.

For
Mediebransje, presse, interesserte
Sted
Kulturhuset (Boksen), Youngs gate 6, Oslo
Tid
Hvor langt har avisene kommet i digitaliseringen, og hvor stor andel av inntektene kommer fra nettavisene? Fortsatte inntektene å falle for syvende år på rad, og hvor mye øker avisenes inntekter fra abonnement og løssalg?
 
 
Tid: Program fra 08.30 til 09.30. Frokost og kaffe fra kl. 08.00
Sted: Kulturhuset, Boksen, Youngs gate 6, Oslo
 

Program:

08:30-08:35: Velkommen, introduksjon og praktisk informasjon, ved Kristine Meek, direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet
08:35-08:50: Avisenes økonomi i 2018 – Bjørn Tore Østeraas, seniorrådgiver i Medietilsynet
08:50-09:30: Diskusjon "Er krisen i avisbransjen forbi eller var 2018 et hvileskjær før neste bølge? Hva er avisenes strategi for å få ytterligere fart på digitaliseringen?" Samtalen ledes av Mari Velsand, direktør i Medietilsynet. Deltakere: Konserndirektør Anders Opdahl i Amedia, styremedlem Torry Pedersen i Schibsted Media Group, Generalsekretær Rune Hetland i Landslaget for Lokalaviser (LLA), Administrerende direktør Randi S. Øgrey i Mediebedriftenes Landsforening (MBL).

 
 

Meld deg på under - eller følg oss live 20. september - fra 08.30 - 09.30: