1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Lamb
15

Lamb

Denne filmen har partier med faretruende stemning. Den inneholder også en blodig drapsskildring. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Vurdert dato:
Distributør: ANOTHER WORLD ENTERTAINMENT NORWAY AS
Regissør: Valdimar Jóhannsson
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: Island;Polen;Sverige
Lengde: 102 minutter
Handling: Paret María og Ingvar lever et rolig liv som sauebønder på en vakker og tilbaketrukket gård på Island. De bestemmer seg for å ta vare på et nyfødt lam og oppdra det som sitt eget barn, noe som bringer den nye familien mye glede, men som også truer med å ødelegge den.
 • Amsterdam
  15
  Amsterdam

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte nærgående blodige skildringer av obduksjon, drap og skadede krigsofre. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • One Piece Film: Red
  9
  One Piece Film: Red

  Vurdert dato:

  Denne animasjonsfilmen inneholder store mengder actionscener, kamphandlinger og enkelte skremmende skikkelser i et tydelig fantasiunivers. Den får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Mrs. Harris Goes To Paris
  A
  Mrs. Harris Goes To Paris

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Swamp Lion
  12
  Swamp Lion

  Vurdert dato:

  Filmen inneholder partier med urovekkende stemning, samt skildringer av et lik og enkelte drap. Da disse ikke er nærgående framstilt får filmen aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Helt Super
  6
  Helt Super

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener. Da disse er kortvarige og foregår i et tydelig animert univers, får filmen aldersgrense 6 år.

  6 år