1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Lamb
15

Lamb

Denne filmen har partier med faretruende stemning. Den inneholder også en blodig drapsskildring. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Vurdert dato:
Distributør: ANOTHER WORLD ENTERTAINMENT NORWAY AS
Regissør: Valdimar Jóhannsson
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: Island;Polen;Sverige
Lengde: 102 minutter
Handling: Paret María og Ingvar lever et rolig liv som sauebønder på en vakker og tilbaketrukket gård på Island. De bestemmer seg for å ta vare på et nyfødt lam og oppdra det som sitt eget barn, noe som bringer den nye familien mye glede, men som også truer med å ødelegge den.
 • The Secret of Kells
  9
  The Secret of Kells

  Vurdert dato:

  Denne animasjonsfilmen har flere partier med mørk og faretruende stemning. Den inneholder enkelte scener med skremmende skikkelser. Den får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Jeg er Zlatan
  6
  Jeg er Zlatan

  Vurdert dato:

  Enkelte følelsesutbrudd og et lite nærgående voldsinnslag som kan virke urovekkende på de yngste, gjør at denne filmen får aldersgrense 6 år.

  6 år

 • Men
  15
  Men

  Vurdert dato:

  Denne filmen har lange partier med angstskapende stemning. Den inneholder kraftige skrekkelementer og blodige voldsskildringer. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Jurassic World: Dominion
  12
  Jurassic World: Dominion

  Vurdert dato:

  Denne filmen har flere intense actionscener med dinosaurer og faretruende stemning. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • JAYESHBHAI JORDAAR
  12
  JAYESHBHAI JORDAAR

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder flere dramatiske scener med sterke følelsesutbrudd og enkelte voldsinnslag. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år