1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Studio 666
15

Studio 666

Flere nærgående skildringer av blodige drap og ofre gjør at denne filmen får aldersgrense 15 år.
Vurdert dato:
Distributør: SELMER MEDIA AS
Regissør: BJ McDonnell
Produksjonsår: 2022
Nasjonalitet: USA
Lengde: 107 minutter
Handling: Det legendariske rockebandet Foo Fighters flytter inn i en villa i Enico i California for å finne inspirasjon og for å spille inn sitt etterlengtede 10. album. I det de flytter inn i villaen begynner Dave Grohl å føle at det er noe som ikke helt stemmer, og må etter hvert kjempe mot overnaturlige krefter som truer både ferdigstillelsen av albumet, men det som verre er; livene til medlemmene i bandet.
 • Pus med støvler: Et siste ønske
  6
  Pus med støvler: Et siste ønske

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og nifse figurer. Da filmen foregår i et humoristisk eventyrunivers, får filmen aldersgrense 6 år.

  6 år

 • Close
  12
  Close

  Vurdert dato:

  Denne filmen har en tematikk knyttet til selvmord, men den har et lavmælt uttrykk. Den har lange partier med følelsesladet, urovekkende stemning og inneholder enkelte scener med sterke følelsesutbrudd. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Lenge leve Bonusfamilien
  A
  Lenge leve Bonusfamilien

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Devotion
  12
  Devotion

  Vurdert dato:

  Denne filmen er emosjonell og inneholder skildringer av krigshandlinger via luft- og bakkeangrep. Da disse scenene er lite nærgående får filmen aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Confess, Fletch
  12
  Confess, Fletch

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder en skildring av et drapsoffer – samt enkelte lite nærgående voldsinnslag. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år