1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Beskytteren
15

Beskytteren

Denne filmen har et opprivende tema og en mørk grunnstemning. Den inneholder scener som skildrer alvorlig mobbing, vold og et drap. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Vurdert dato:
Distributør: ANOTHER WORLD ENTERTAINMENT NORWAY AS
Regissør: Derek Tsang
Produksjonsår: 2019
Nasjonalitet: Hong Kong;Kina
Lengde: 135 minutter
Handling: Chen Nian er en tenåringsjente med gode karakterer. Sammen med hele skolen blir hun vitne til hvordan venninnen tar selvmord på grunn av langvarig mobbing. Men hennes død endrer ikke oppførselen til plageåndene. I stedet er interessen deres nå rettet mot Chen. Chen kommer i kontakt med ungdomskriminelle Xiao. De innleder begge et forsiktig vennskap basert på et løfte han gir henne. Han vil være hennes beskytter.
 • Hvor er Anne Frank
  9
  Hvor er Anne Frank

  Vurdert dato:

  Denne animasjonsfilmen om Anne Franks liv og død har partier med mørk og utrygg stemning. Den har en alvorlig tematikk knyttet til krig og barn på flukt, og inneholder flere scener med skremmende skikkelser. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Notre-Dame i flammer
  12
  Notre-Dame i flammer

  Vurdert dato:

  Filmen skildrer en katastrofe og inneholder flere intense og nærgående scener med personer i livsfare. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Den store friheten
  15
  Den store friheten

  Vurdert dato:

  Denne filmen har en gjennomgående mørk stemning og inneholder scener med mishandling og enkelte seksuelle skildringer som kan virke grenseoverskridende for barn. Den får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Moonage Daydream
  9
  Moonage Daydream

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte scener som viser vold, opprør og dramatiske effekter som kan virke urovekkende på yngre barn. Da disse scenene er kortvarige og lite nærgående, får filmen aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Krigere
  A
  Krigere

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle