1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Memory Box - En historie om kjærlighet
15

Memory Box - En historie om kjærlighet

Denne filmen har partier med mørk stemning, og den inneholder en urovekkende scene fra en krigssituasjon. Filmen inneholder også en drapsskildring. Den får derfor aldersgrense 15 år.
Vurdert dato:
Distributør: STORYTELLING MEDIA AS
Regissør: Joana Hadjithomas, Khalil Joreige
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: Canada;Frankrike;Libanon;Qatar
Lengde: 103 minutter
Handling: Alenemoren Maia bor i Montreal sammen med tenåringsdatteren sin, Alex. På julaften mottar de en uventet gave. Det er en boks fylt med notatbøker, kassetter og bilder som Maia sendte til sin bestevenninne i Beirut på 80-tallet. Maia nekter å åpne boksen og konfrontere minnene, men Alex sniker seg til å undersøke dem.
 • Elizabeth - Et portrett av en dronning
  A
  Elizabeth - Et portrett av en dronning

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle

 • Den Gode Sjefen
  12
  Den Gode Sjefen

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte scener med sex og vold, samt en drapshandling. Da disse ikke er nærgående skildret, får filmen aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Ennio: The Maestro
  15
  Ennio: The Maestro

  Vurdert dato:

  Denne dokumentarfilmen inneholder en rekke klipp fra ulike filmer fra de siste 50 årene. Disse filmklippene viser flere sterke og forstyrrende scener, og inneholder blant annet realistiske skildringer av drap og død. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Wheel of Fantasy and Fortune
  6
  Wheel of Fantasy and Fortune

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder noen scener med seksualitet og konflikt mellom voksne. Da disse er kortvarige og lite påtrengende, får filmen aldersgrense 6 år.

  6 år

 • Nitram
  12
  Nitram

  Vurdert dato:

  Denne filmen har en urovekkende stemning og en forstyrrende tematikk knyttet til massedrap. Filmen skildrer en person i alvorlig psykisk ubalanse, og inneholder scener med en ulykke og et tilfelle av familievold. Da disse scenene ikke er nærgående skildret, antas filmen imidlertid å ikke være skadelig for barn over 12 år. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år