1. Startsiden

Filmdatabasen

Her kan du søke på alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Løftene
6

Løftene

Denne filmen inneholder en scene med et kortvarig og lite nærgående voldsinnslag. Den får derfor aldersgrense 6 år.
Vurdert dato:
Distributør: ANOTHER WORLD ENTERTAINMENT NORWAY AS
Regissør: Thomas Kruithof
Produksjonsår: 2021
Nasjonalitet: Frankrike
Lengde: 94 minutter
Handling: Som en siste solidaritetshandling for lokalbefolkningen ønsker borgermesteren i en forstad i Paris, Clémence, å få til en totalrenovering av det nedslitte høyhusområdet Les Bernardins. Men midt i forhandlingene dukker det plutselig opp en mulighet for henne til å få en ny og mer innflytelsesrik stilling. Vil hun være tro mot sine idealer eller ofre dem for sin karriere?
 • Hvor er Anne Frank
  9
  Hvor er Anne Frank

  Vurdert dato:

  Denne animasjonsfilmen om Anne Franks liv og død har partier med mørk og utrygg stemning. Den har en alvorlig tematikk knyttet til krig og barn på flukt, og inneholder flere scener med skremmende skikkelser. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Notre-Dame i flammer
  12
  Notre-Dame i flammer

  Vurdert dato:

  Filmen skildrer en katastrofe og inneholder flere intense og nærgående scener med personer i livsfare. Den får derfor aldersgrense 12 år.

  12 år

 • Den store friheten
  15
  Den store friheten

  Vurdert dato:

  Denne filmen har en gjennomgående mørk stemning og inneholder scener med mishandling og enkelte seksuelle skildringer som kan virke grenseoverskridende for barn. Den får derfor aldersgrense 15 år.

  15 år

 • Moonage Daydream
  9
  Moonage Daydream

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder enkelte scener som viser vold, opprør og dramatiske effekter som kan virke urovekkende på yngre barn. Da disse scenene er kortvarige og lite nærgående, får filmen aldersgrense 9 år.

  9 år

 • Krigere
  A
  Krigere

  Vurdert dato:

  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.

  Tillatt for alle