1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Arrangement

Medier: Status for det norske avsendermangfoldet

Medietilsynet presenterer for første gang en samlet oversikt for det norske avsendermangfoldet. Hvor mange og hvilke typer medier har vi? Hvordan ser kjønns- og alderssammensetning blant journalister og redaktører ut? Hva er styrkeforholdet mellom mediekonsernene og hvordan står det til med de små uavhengige medieaktørene?

For
Mediebransje, medieinteresserte, presse, politikere og studenter
Sted
Mesh, Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo
Tid

Vi inviterer til debatt hvor vi særlig ser på avismarkedet, som har vært preget av oppkjøp, høyt digitaliseringstempo og svekkede annonseinntekter, og spør hvordan disse utviklingstrekkene kan påvirke avsendermangfoldet.

På frokostmøtet får du ny innsikt og debatt! Medietilsynet presenterer også en ny database med informasjon om norske medier.

Program:

  • Status for det norske avsendermangfoldet ved Mari Velsand, direktør i Medietilsynet
  • Paneldiskusjon og LIVE podkast med gjester: Siv Juvik Tveitnes (direktør for Schibsteds nyhetsmedier), Øyvind Lund (strategi- og mediedirektør i NRK), Fred C. Gjestad (ansvarlig redaktør og daglig leder i Raumnes), Nina Kvalheim (medieforsker), Pål Nedregotten (konserndirektør for innovasjon, forretningsutvikling og strategisk analyse i Amedia). Mari Velsand leder debatten

Arrangementet strømmes direkte her: