1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Nyheitsarkiv

Nytt fra Medietilsynet

Gode nettkrefter samler seg – hva gjør du?

Søster og bror tar bilder med telefon

Safer Internet Day feires i 2016 over to dager i februar. Denne gang utfordres både barn og voksne: hva gjør du?

9. og 10. februar markeres SID2016 i Norge med et stort felles arrangement, hvor hver og en oppfordres til å tenke over hva akkurat du gjør på nett, og hva du bidrar med for at nettet skal bli til et bedre sted for barn, unge og voksne.

På SID2016 slår alle som arbeider med trygg og god nettbruk i Norge på forskjelige måter seg sammen, og tilbyr ulike aktiviteter og innspill i Røde Kors' lokaler i Oslo.

Barbro Hardersen, foto Kine Jensen– Endelig får vi vise hva Trygg bruk-nettverket står for i praksis, sier prosjektleder Barbro Hardersen i Medietilsynet Trygg bruk. – Nettverket møtes jevnlig og utveksler siste nytt på feltet barn og mediebruk, og hva vi jobber med. Så hvorfor kan vi ikke slå oss sammen og vise alt vi gjør for at barn og unge skal få et bedre og tryggere liv på nett? Nå skal enda flere få se og delta i det mangfoldet av aktiviteter ekspertisen kan tilby. Det er første gang vi  arrangerer en felles konferanse på tvers av de ulike sektorene, men med samme mål, sier Hardersen.