1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Nyhetssaker

Nyhetssaker

Tre ledige stillinger i Medietilsynet

Illustrasjon: Medietilsynets logo med engelsk oversettelse under

Medietilsynet har tre ledige stillinger, og søker nå etter både teknologileder, jurist og rådgiver.

– Medietilsynet er en spennende arbeidsplass med et bredt samfunnsoppdrag, som stadig blir viktigere sett i lys av utviklingen i medielandskapet. Nå har vi tre interessante stillinger ledige, sier direktør Mari Velsand.

Bakgrunnen for utlysningene er en kombinasjon av at Medietilsynet utvider staben som følge av nye oppgaver, og at en medarbeider som går av med pensjon skal erstattes. 

Medietilsynet skal ansette en teknologileder, som får ansvar for å lede virksomhetens arbeid innenfor teknologi og digitalisering.

– Teknologi og data blir stadig viktigere drivere for utvikling av arbeidsprosesser, tjenester og leveranser. Derfor styrker vi oss på dette feltet, sier Velsand. Mer om stillingen kan du lese her.

Videre er Medietilsynet på jakt etter en ny jurist, som skal jobbe med saksbehandling og tilsyn på Medietilsynets ansvarsområder, blant annet på kringkastingsfeltet.

– Dette er en stilling som innebærer arbeidsoppgaver relatert til medier, teknologi og jus, der ytringsfrihet og personvern står sentralt, sier Velsand.
Mer om stillingen kan du lese her.

Den tredje stillingen som er ledig, er en rådgiver/seniorrådgiver, som skal jobbe med beskyttelse av barn og unge mot skadelig medieinnhold.

– Dette inkluderer både tilsyn etter bildeprogramloven, blant annet med at bestemmelser om aldersgrenser overholdes, og å bidra i arbeidet med å videreutvikle kunnskap om skadelig innhold i uredigerte medier. Mer om stillingen kan du lese her.

  Abonner på nyheter (RSS)