1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Nyheitsarkiv

Nytt fra Medietilsynet

To nye direktører i Medietilsynet

Medietilsynet har ansatt Hanne Sekkelsten som direktør for juridisk og regulatorisk avdeling, mens Svein-Erik Klemetsen er ansatt som direktør for fellestjenester.

- Med dette er Medietilsynets nye ledergruppe fulltallig. Jeg ser fram til å jobbe sammen med et sterkt lederteam som utfyller hverandre, sier direktør Mari Velsand.

Hanne Sekkelsten (47) er jurist, har jobbet i Medietilsynet i sju år og er for tiden konstituert direktør for en av tilsynets avdelinger. Svein-Erik Klemetsen (51) kommer fra Aller Media, der han blant annet har hatt ansvar for økonomistyring i Dagbladet og deler av Aller. Han har utdanning tilsvarende siviløkonom, og har vært økonomidirektør i flere selskaper. I tillegg til økonomi har han hatt ansvar for andre fellesfunksjoner som HR og IT.

- Hanne har solid kompetanse og erfaring innenfor medierett, og kjenner Medietilsynet og våre ansvarsområder svært godt. Svein-Erik har bred erfaring fra å lede administrative funksjoner, samtidig som han har lang erfaring fra mediebransjen. Til sammen bringer disse to mye relevant kompetanse inn i Medietilsynets ledergruppe, samtidig som vi ivaretar både fornyelse og kontinuitet, sier Mari Velsand.


Ny organisasjonsstruktur

Medietilsynet gjennomførte sist høst et omfattende utviklingsarbeid, som blant annet resulterte i ny organisasjonsstruktur og nye lederfunksjoner. Ledergruppen er redusert fra seks til fire personer, og innholdet i lederstillingene er endret.


- Endringene reflekterer at Medietilsynet ønsker å bli mer utadrettet og vil styrke sitt arbeid med analyse og innsikt på medieområdet. I tillegg effektiviserer vi de administrative funksjonene, sier Velsand.

Tidligere er Kristine Meek (39) ansatt som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet. Hun kommer fra stillingen som leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge.

- Med de to lederne vi har ansatt i dag, er hele Medietilsynets nye ledergruppe på plass. Dette blir et sterkt og kompetent team, som sammen med den øvrige staben skal videreutvikle Medietilsynet til å bli enda mer relevant både for bransjen og offentligheten, sier Mari Velsand.    


Gleder seg

Begge de to nyansatte direktørene ser fram til å ta fatt på sine nye lederjobber i Medietilsynet.

- Medietilsynet har viktige samfunnsoppgaver i en mediesektor som endrer seg raskt. Jeg ser fram til å bidra til å videreutvikle tilsynet i samarbeid med våre dyktige medarbeidere, sier Hanne Sekkelsten.

- Jeg gleder meg til å jobbe i ett av Norges sterkeste miljøer for mediekompetanse, og til å bidra inn i den endringsprosessen Medietilsynet er inne i, sier Svein-Erik Klemetsen.

Både Sekkelsten og Klemetsen er bosatt i Fredrikstad, der Medietilsynet har kontor.

De tre nye direktørene i Medietilsynet tiltrer alle sine stillinger i april, samtidig som tilsynet implementerer sin nye organisasjonsstruktur.

 


Kontaktpersoner:

Mari Velsand

Hanne Sekkelsten

Svein-Erik Klemetsen, tlf: 91668166