1. Startsiden
  2. Nyheter
  3. Nyheitsarkiv
  4. Aktuelt 2018

Nytt fra Medietilsynet

Nytt nyhetsbrev fra tilsynet

Mari Velsand

Medietilsynet lanserte i dag et nytt nyhetsbrev.

 

Medietilsynet startet i høst en større omstillingsprosess som omfatter både strategi- og organisasjonsutvikling. To hovedoverskrifter for arbeidet vårt er mediemangfold og kritisk medieforståelse. Målet er å videreutvikle Medietilsynet til en viktigere kunnskapsleverandør som blir oppfattet både relevant og synlig.

Vi er godt i gang med arbeidet, og framover øker vi blant annet innsatsen på områder som analyse, innsikt og kommunikasjon. Jeg håper du vil abonnere på vårt nye nyhetsbrev.

2018 blir et spennende medieår, og Medietilsynet har store og viktige oppgaver på blokka med blant oppdraget fra Kulturdepartementet om NRK og mediemangfold.Videre jobber vi med undersøkelsen knyttet til barn og medier som vil gi ny og viktig innsikt. Vi skal implementere og forvalte den nye ordningen for innovasjonsstøtte, og Medietilsynet får nye tilsynsoppgaver når staten inngår avtale for kommersiell allmennkringkasting. I løpet av våren er det dessuten ventet en stortingsmelding om mediestøtte. 

Du finner også nyheter på Medietilsynets nettside, og du kan følge oss på Facebook og Twitter. Ta gjerne kontakt for tilbakemeldinger, tips eller andre innspill.

Mari Velsand
Direktør Medietilsynet

Meld deg på nyhetsbrevet